Kedves Látógatóink!

 

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy tevékenységünk keretében 2011. május 25-től, már cégünknél is elérhetőek az "AkzoNobel International" festékei színkeverve is.

 

Állandó készletről az INTERSEAL 670HS, INTERTHANE 990, INTERTHANE 870 termékek RAL, RAL CLASSIC, NCS, PANTONE, BS (british standard), stb kb. 44.000 színekben. Komolyabb igény esetén az állandó keverésű termékek körét bármikor tudjuk bővíteni.

 

A további termékek színkeverten a gyárból szállítva, 10-12 munkanap alatt rendelhetők!

 

A színek keveréséhez Akzo-nál általánosan használt CROMASCAN keverő rendszer lesz segítségünkre.

 

 

Ezzel a keverő rendszerrel: poliuretán, epoxy, polixilokszán, stb. alapú alapozó és fedőfestéket, egyaránt tudunk majd színezni, RAL, RAL CLASSIC, NSC és PANTONE színekben is.

A gyártó színkeverési brossúrája.

Tisztelt Látogató!

 

Szeretném Önöknek bemutatni, Magyarországon legismertebb termékeinket. /A termék nevekre kattintva. az oldal a webáruházunkba navigál, ahol regisztráció után láthatja a termékek árát, adatlapjait, esetleges engedélyeit./

 


   A ranglista első helyén egyértelműen az INTERSEAL 670HS aluporos alapozó vastagbevonat áll. Ebből a termékből a CROMASCAN keverő rendszer segítségével a teljes RAL színválaszték is előállítható. De most térjünk vissza az aluporos verzióra. Szerintem az INTERNATIONAL egyik legsokrétűbb termékéről beszélünk a következők miatt.

 

JAVASOLT FELHASZNÁLÁS:

 

- Szemcseszórt szénacél felületen az elemi alupor miatt, katódos korrózióvédelmet biztosít min. 125 mikrométer vastagságban.

 

- Kitűnően alkalmazható "DUPLEX" alapozóként is. Ez azt jelenti, hogy akár tüzi-, akár galvanikus horganyzott acél felületeken is kitűnően tapad.

 

- Ezenfelül nemesfém felületek tapadóalapozójaként is használható, alumínium, réz, vagy akár rozsdamentes, saválló acélokon is.

 

- Kitűnően használható megfelelő tapadóalapozóval ellátott beton felületek iparivíz, szennyvíz bevonataként is.

 

- Az egyik legkülönlegesebb felhasználási területe a terméknek az úgy nevezett "Felület toleráns" alkalmazás, ez azt jelenti, hogy ha egy felület bármely körülmény miatt nem szemcseszórható, csak magasnyomású vizes, vagy kézi előkészítés lehetséges, ilyen körülmények között is a termék megfelelő vastagságban magas korrózióvédelmi értékű védelmet nyújt a felületen.

 

A teljesség igénye nélkül az összes felhasználási területet nem szeretném felsorolni, de a fentieken kívül a termék még számtalan területen használható.

 


A sorban második az INTERCURE 200HS kétkomponensű, nagy szilárdanyag-tartalmú, alacsony VOC-jű, epoxi-bázisú cink-foszfát/vascsillámtartalmú alapozó , amely kiváló védelmet nyújt, emellett alacsony hőmérsékleten is térhálósodik és gyors átfesthetőséget biztosít.

 

JAVASOLT FELHASZNÁLÁS:

 

- Acélszerkezetek alapozójaként sokféle agresszív környezetben alkalmazható termék; tengeri környezet, vegyi- és petrolkémia üzemek, ipari épületek, papíripari gépek, erőművek és hidak. De ha csak hosszú élettartamú légköri terhelésnek kitett felület kezelésre van szükségünk akkor is kitűnően alkalmazhatjuk  alapozó és közbenső rétegként egy rétegben.

 


 A harmadik termékünk a kedvencek között az INTERZINC 22 szervetlen, magas cink tartalmú szilikát bevonat. Kétkomponensű, oldószeres, szervetlen, magas cinktartalmú, etil-szilikát bázisú alapozó, amely a száraz bevonatban súly szerint 85 % cinket tartalmaz. A termék megfelel az SSPC Paint 20. összetételre és teljesítményre vonatkozó követelményeinek. Rendelkezésre áll az ASTM D520, Type II szerinti cinkporos változatban is.

 

JAVASOLT FELHASZNÁLÁS:

 

Fém cink-tartalmú alapozó, nagy védőképességű rendszerek és fedőbevonatok részeként, használható karbantartásban és új hidak, tartályok, csővezetékek, tengeri szerkezetek és szerkezeti acélok gyártásánál. Kiváló korrózióvédelmet biztosít megfelelően előkészített acélfelületeken 540°C (1004°F) hőmérsékletig, megfelelő fedőfestéssel. Gyorsan száradó alapozó, így sokféle klimatikus környezetben használható.

 


A negyedik, de hangsúlyozom nem ranglista szerűen a legeladottabb festékeink közül az INTERLINE 975 élelmiszeripari bevonatunk.

 

Acéltartályok, ill. alapozott betonmedencék belső bevonására alkalmazható, megfelelő védelem biztosítására számos termék esetén. Ideértjük a nyers olajokat, a fehér olajokat, számos élelmiszeripari közeget és az ivóvizet 30C° üzemi hőmérséklet alatt.

 

 

Az INTERNATIONAL PROTECTIVE COATINGS termékköre több száz termékből áll, ezért itt a teljes választékot nem áll módunkban felsorolni, ezért kérjük Önöket keressenek bennünket emailben az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen, vagy hívják tanácsadónkat a +36306857291 mobiltelefon számon, vagy keresgéljenek a gyártó adatlap keresőjében.

 

IPARI FESTÉKEK

 

Szeretnénk Önöknek bemutatni partnerünket az INTERNATIONAL PROTECTIVE COATINGS-ot, melyhez weboldalukon megjelent "WHAT MAKES US DIFFERENT?" cikküket választottuk, címe "Mi különböztet meg bennünket?" /forrás: eredeti International fordítás/

 Az International Protective Coatings, az AkzoNobel csoport, a világ legnagyobb festékbevonat szállítójának a része. Tehát mi különböztet meg bennünket más szállítóktól? Nos, a válasz az egyik amire büszkék vagyunk!

Mi minden tapasztalatunkkal és szakértelmünkkel ott vagyunk a világ bármely részén, innovatív termékeink, szolgáltatásaink és bevonataink révén, Önt kívánjuk, helyben kiszolgálni. Szerte a világon építünk ki kapcsolatokat, hogy védjük az embereket és eszközeiket, ami egyedivé teszi az Ön üzletét.

Globális ellátás, helyi szolgáltatás

Helyszínre szállítás. Műszaki szolgáltatás és támogatás. Hozzáadva az egyedülálló befektetésünket a termékek fejlesztésébe. Az eredmény a "World Wide Produkt Range", az egész világon elérhető termékválasztékunk. Az Ön szempontjából ezek a termékek az egész Földön bárhol rendelhetőek, tehát amikor Ön az International Protective Coatings termékeit írja elő, akkor Ön kiváló minőségű termékeket fog kapni, függetlenül a helyszíntől.

Egészség, biztonság és környezetvédelem

Az AkzoNobel csoport részeként, elköteleztük magunkat, a társadalmi és környezetvédelmi tevékenységünk fejlesztése mellett, amit kiemel a poziciónk a neves Dow Jones Fenntarthatósági Indexében is (Dow Jones Sustainability World Indexes, DJSI), a vegyipar egyik vezetői cégeként.

A termékeink műszaki (PDS, product datasheet,) és biztonsági (MSDS, Material Safety Datasheet,) adatlapjainak letölthetősége, a honlapunkon szereplő referenciák (Track Records,) és szakértői véleményeink is segítséget nyújtanak honlapunkon. Fontosnak tartjuk, hogy megosszuk Önökkel eddigi tapasztalatainkat, hogy segítséget nyújthassunk projektjeik megvalósításához, a világ bármely részén."

Tisztelt Látogatóink!

Folyamatosan növekszik az International-PC festékekkel elvégzett munkák száma.

 

Ezek közül a teljesség igénye nélkül válogatnánk néhányat:

 

KVASSAY ZSILIP

 

Technológia: Ultramagas nyomású vizes tisztítás Wa2,5 minőségben, felület toleráns festés INTERSEAL 670HS ALU vastagbevonattal 400 mikrométer vastagságban.

 

 

Lukoil üzemanyag bázis tároló tetők:

 

Technológia: Kézi felület tisztítás ST3 minőségben, felület toleráns festés INTERSEAL 670HS ALU vastagbevonattal 250 mikrométer vastagságban. UV álló fedőfestés INTERTHANE 990 /RAL 9003/ fedőfestékkel 80 mikrométer vastagságban.

 

 

Liszt Ferenc repülőtér II terminál utasfolyosói:

 

Technológia: Ultramagas nyomású vizes tisztítás Wa2,5 minőségben, felület toleráns festés INTERSEAL 670HS ALU vastagbevonattal 150 mikrométer vastagságban. Közbenső festés INTERGARD 475HS bevonattal 150 mikrométer vastagságban. UV álló fedőfestés INTERTHANE 990 /RAL 9003/ fedőfestékkel 80 mikrométer vastagságban.

Előtte:

 

 

Közben:

 

A 2500 báros vizes mosó és végeredmény:

 

 

Cégünket 1993 decemberében alapítottuk, mint a Budalakk I. festékgyár (Budapest, Külső Váci út) 2.-es számú mintaboltja.

1995-en a Budalakk eladása után a mintabolt hálózat, fel lett számolva, így önálló beszerzésekkel folytattuk a a festékek forgalmazását Szolnokon és vonzáskörzetében.

Kezdetektől cégünk specialitása volt az egyedi vevői igények kielégítése, speciális termékek elkészítése mind lakossági, mind ipari felhasználók részére.

Ebben az időszakban sok érdekes megrendelést teljesítettünk: Pl. készítettünk bőrfestéket, fali pácokat, vascsillámos alapozókat és fedőfestékeket korrózióvédelmi felhasználásra.

Az európai uniós csatlakozással tapasztalnunk kellett, hogy a festékek piaca is átalakul. Az emberek a lakásfestéséhez a kisboltok helyett a nagyobb áruházakat választják, még akkor is, ha silányabb, sok esetben drágább termékeket vásárolnak.

Igazodva a vásárlási szokások megváltozásához, ma ár csak szakipari, korrózióvédelmi, betonvédelmi, tűzvédelmi, ivóvíz- és szennyvíz ellenvédő, bútor ipari festékek forgalmazásával foglalkozunk.

2016 szeptemberében a lakossági értékesítést befejeztük és jelenleg kizárólag nagykereskedelmi és WEBSHOP értékesítéssel állunk ipari vásárlóink rendelkezésére.

Telefonos egyeztetés, vagy webshop megrendelés alapján az árukat Zagyvarékason Ügyes utca 2. szám alatt lehet átvenni. Telefon +3656512220, vagy +36306857293.

Értékesítő munkatárs közvetlen száma: +363068572922, műszaki segítség: +36306857291, vagy írásban Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. .